Каравеловци първи, с награден сайт по проект

На първо място в Петия областен форум на извънкласните дейности в Хасково бяха класирани клубовете „Млад журналист" и „Аз, фотографът" на главния учител в СОУ „Любен Каравелов" Живко Русев. Наградата те заслужиха за сайта www.karavelovci.eu, създаден по проект УСПЕХ от Красимир Тодоров, който неотдавна спечели 3-то място в областната олимпиада по информационни технологии и чака одобрение за национално участие.

Възпитаниците на Живко Русев издават и училищен вестник - „Каравеловец", чийто първи брой вече е публикуван на страниците на сайта. Предстои издание на празничен брой за патронния празник на училището на 27 април, както и откриване на фотографска изложба в зала „Асен Крайшников", информира Живко Русев.

65 клубове десетки училища в област Хасково се представиха във форума. Първо място бе присъдено в раздел „Сценични изяви" на театралния клуб „Млади таланти" от Симеоновград, а на Обединени детски общежития - Хасково се падна честта да бъдат домакини на Шестия областен форум идната година. Наградите бяха връчени от началника на Регионалния инспекторат по образование и областен координатор на проект УСПЕХ Иван Панайотов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Живко Русев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини