Дванайстокласничката Моника Кирова управлява Община Димитровград днес

Моника Кирова бе плътно до кмета Иво Димов през днешния ден

Две ученички на димитровградската природо-математическа гимназия "Ив.Вазов" заеха ключовите постове в управлението на Общината в деня на ученическото самоуправление днес.

Дванайстокласничката Моника Кирова придружаваше плътно кмета Иво Димов, а нейната съученичка Диана Полихронова бе неразделна част от шефа на ОбС Стефан Димитров.

На ключови позиции в местната администрация днес бяха и други млади хора. Славка Василева следеше отблизо работата на секретаря Венета Стоименова.

Рая Апостолова бе прикрепена към PR на общината Кремена Борисова, експертите в Хуманитарни и социални дейности Валери Славов и Женя Александрова бяха придружавани от Делян Балев и Деница Маринчева.

Християна Динева днес бе на работното място на експертът в общината Анелия Каранлъкова.

С нови шефове за ден бяха и МБАЛ "Св.Екатерина" и Медицинския център. В тази роля влязоха Габриела Атанасова, която смени д-р Здравко Наков и Ния Господинова, която замени д-р Елисавета Стефанова.

Кристина Вълчанова зае поста на директора на Детски и младежки център Христина Ташева.

Моника Кирова придружаваше кмета Иво Димов

"За мен беше истинско удоволствие целия ден. Видях, че длъжността на кмета изисква истинска концентрация, също и постоянно движение и познание в много области", сподели в края на работния ден Моника Кирова. Тя бе убедена, че кмета Иво Димов се справя с тези задължения успешно. Абитуриентката от ПМГ благодари на градоначалника за ценния опит, който е натрупала в деня на самоуправлението днес.

Диана Полихронова следваше по петите шефът на ОбС Стефан Димитров

Ценни са били и часовете, прекарани с шефът на ОбС днес за Диана Полихронова, която седна на стола на Стефан Димитров. Момичето от гимназията  сподели, че работата на председателя на местния парламент е точно толкова интересна, колкото тя си е представяла.

Диана Полихрононова в кабинета на Стефан Димитров
Иво Димов посрещна Моника в сутрешните часове на деня в своя кабинет
Представителите на Общинския ученически парламент в началото на работния ден в администрацията

Секретарят на Общината Венета Стоименова бе придружавана днес от Славка Василева, кято я заместваше

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини