Процедура определя изпълнител на ремонта на Социално подпомагане в Димитровград

В момента тече процедура по избор на изпълнител на ремонта на Социално подпомагане

 АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ  в качеството си на бенефициент подписа договори  по Схема за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/1.1-03/2008 "Подкрепа за осигуряване на подходяща и ефективна държавна социална инфраструктура, допринасяща за развитието на устойчиви градски ареали" по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г. 

Конкретно за област Хасково, договорът е BG161PO001/1.1-03/2008/001/003 за изпълнение на проект „МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ДИРЕКЦИИ „СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ” (ДСП) В ОБЩИНИ ХАРМАНЛИ, ДИМИТРОВГРАД И ХАСКОВО” на обща стойност 211 345,77 лева и продължителност 24 месеца, считано от 21.01.2012 г.

 Проектът включва ремонтни строително-монтажни работи на сградите и работните помещения на дирекциите в трите общини. Чрез изпълнение на заложените в проекта дейности се  цели подобряване на социалното обслужване на гражданите и достъпа до него.

Ще се подобри работната среда,  ще се създадат нови възможности за повишена регионална конкурентноспособност и устойчиво развитие, които ще подпомогнат изпълнението на функциите на ДСП като основен участник в реализиране задачите на социалното включване. Предвидените мерки за енергийна ефективност ще доведат до намаляване на разходите за енергия в обектите.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини