Събраха нужните 8 000 лв. за ин витро процедурата на димитровградско семейство

Тони и Валери вече имат шанс да сбъднат мечтата си да имат дете

Събрана е вече сумата от 8 000 лв., нужна за осъществяване на ин витро процедура за семейство Антоанета и Валери Стефанови от Димитровград.

Това казаха днес от фондация "Подари усмивка", като припомниха, че през ноември 2012 г. стартира кампания под надслов "Дари Рождество".

Целта й бе да подкрепи димитровградското семейство в мечтата им да има дете.

Първоначално в благотворителен рок -концерт в деня на християнското семейство бяха събрани 3 505 лв. След това на различни места в града бяха поставени кутии за дарения.

В каузата се включи и коалиция "Да за Димитровград", която предостави 838,80 лв.

360 лв. събраха служители в Община Димитровград, за да подпомогнат мечтата на Тони и Валери.

Оставаща сума от 2 500 лв. е предоставило семейтво от Пловдив, което се е свързало с кмета Иво Димов и е изявило желание да дари сумата.

До края на седмицата ще бъдат отворени кутиите за дарения в Димитровград и сумата ще бъде преброена, казаха още от "Подари усмивка".

Според желанието на семейство Стефанови, средствата над 8 000 лв. ще бъдат предоставени на фондация "Искам бебе", която подпомага хора с репродуктивни проблеми.

Семейство Стефанови и фондацията благодарят на всички, подпомогнали добрия финал на инициативата, не само заради финансовата помощ, но и заради моралната опора.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини