Хората на Кунева откриха свой офис в Димитровград

Членът на националния съвет Иван Стамболовов и областният координатор на партията

С водосвет днес бе открит офиса на партия "България на гражданите" в Димитровград. Той се помещава в сградата на бившата Младежка сладкарница, намираща се на гърба на Бюрото по труда.

Водосветът отслужи архиерейски наместник Георги Тодев. Той пожела успехи на хората на Миглена Кунева тук.

Да уважат събитието дойдоха членът на Националния съвет на "България на гражданите" Иван Стамболов и областният координатор на партията за хасковско Диан Бояджиев.

Членовете и симпатизантите на формацията на Меглена Кунева почетоха с едноминутно мълчание паметта на Пламен Горанов, който се самозапали във Върна и заради когото е обявен ден на национален траур.

Управленската програма на партията предстои да бъде приета на среща във Варна този уикенд, заяви Иван Стамболов. Той подчерта, че листите за депутати на формацията ще бъдат основно граждански. Поне 2/3 от желаещите да влезнат в тях трябва досега да не са били народни представители. Друг от стандартите е в листата да има 1/3 жени.

Партията е за демократични избори и демократично управление, за нов рестарт, каза и лидерът на "България на гражданите" в Димитровград Иво Георгиев. Той призова хората да се присъединят към каузата, изповядвана от движението, ако намират допирни точки с нея.

На срещата стана ясно, че над 500 са членовете на "България на гражданите" в Хасковска област към момента, над 100 са тези за община Димитровград. Тук вече се намира и първият официално открит офис на структурата, след този в Хасково.

Иван Стамболов от централното ръководство и общинският лидер Иво Георгиев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини