ГЕРБ откри предизборната си кампания в Димитровград с водосвет

Водачът на ГЕРБ в хасковски регион Делян Добрев и четвъртия в листата за депутати Владимир Митрушев

"Не съм член на ГЕРБ, но вярвам на партията и категорично подкрепям мотото, което тя е избрала за предизборната си кампания -"Имаме воля". Вярвам, че всички ние имаме воля да променим живота на българина към по-добро".

Това заяви в Димитровград днес кандидатът за депутат от листата на ГЕРБ в Хасковско Владимир Митрушев. Заедно с водача на листата на ГЕРБ Делян Добрев, той участва в откриването на предизборната кампания на партията в Община Димитровград. Началото постави водосвет за здраве и успех на предстоящите на 12 май парламентарни избори.

На събитието дойдоха и кандидатите за депутати от листата на партията в 29-ти Хасковски многомандатен избирателен район Ирена Узунова, Георги Еленков и проф.Цонка Каснакова.

За огромното значение на взаимодействието между местната и централна власт говори пред симпатизанти и членове на ГЕРБ кандидатът за депутат от Димитровград Врадимир Митрушев.Той призова за доверие и подкрепа на предстоящия парламентарен вот.

Митрушев посочи положителния пример за Община Димитровград, която е спечелила редица проекти, благодарение на подкрепата, която сегашния кмет Иво Димов е оказал, в качеството си на депутат от предходния мандат. Отбеляза и направеното от ГЕРБ в областта на усвояването на средства от Европейски проекти, строителството на магистрали и подобряване на инфраструктурата по места. Владимир Митрушев заяви, че ще продължава да работи за развитието на Димитровград и региона, защото е наясно с нуждите на хората тук.

Че листата на ГЕРБ в Хасково може да се похвали с реална гражданска квота, а не с "парашутисти",е убеден водачът Делян Добрев. Той посочи, че от първите шест имена в листата, трима не са членове на ГЕРБ, а експерти в своята професионална област. Това са вторият в листата Красимир Стефанов, четвъртият - Владимир Митрушев и заемащата шесто място проф. Каснакова.

От всички партии и коалиции в Хасковски регион, кандидатурата на Владимир Митрушев за Димитровград е най-силната, убеден е водачът на листата Добрев. По думите му, Митрушев познава отлично проблемите на Община Димитровград като зам.кмет и затова би лобирал за разрешаването им като участник в законодателната власт.

С водосвет за здраве и успех бе открита предизборната кампания на партия ГЕРБ в Димитровград

По време на официалното откриване на кампанията в Димитровград бе отправен поздрав към всички юристи в Хасковски регион, които днес имат професионален празник. В листата на ГЕРБ доказани професионалисти в тази област са досегашният областен управител Ирена Узунова и шефът на ОбС-Свиленград Георги Еленков.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини