Димитровградчанин поддържа 10 години градинката пред своя блок

Повече от 10 години димитровградчанинът Иван Михайлов поддържа градинките около блок №7

Повече от 10 години димитровградчанинът Иван Михайлов се грижи за поддръжката на градинките около един от входовете на блок №7 на ул."Ем.Станев".

Това разказаха живеещите в блока, които са съседи на Иван, като допълниха, че не става дума само за копане, поливане и грижа за цветята.

Преди да се появят зоните с цветя и пейките, 63-годишният мъж за своя сметка донесъл пръст и заравнил терена. Тогава мястото се ползвало за подготовка на зимнина от обитателите на блок №7 и било неугледно.

Мъжът оформил алеи между цветните площи, декорирал ги с плочки, лично поставил и пейки.

"Обичам да се грижа за градинките, радвам се на красивите неща", разказва димитровградчанинът. И си спомня, че неведнъж приятното на вид място е давано за пример от минаващи майки и деца.

През годините Иван поставил и пейки пред входа, където да се събират на раздумка живеещите. Такива има монтирани и в района на междублоковото пространство.

Обитателите на димитровградския блок решиха да поощрят с добра дума своя комшия точно на 5 юни, когато се отбелязва Световния ден на околната среда. Защото смятат, че е важно какво ни заобикаля!

Dimitrovgrad.bgvesti.net


Пейките блед този вход на блок №7 също са дело на Иван Михайлов

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Су
    СУЛЮ,ПУЛЮ,АТАНАС И АЗ
    2 0
    14:50, 9 юни 2013
    Пеем за вас ,парите за нас ,няма и смисъл съсела му е отпуснал 123лв пенсия,а сергеи станишевич и брат му са горди собственици на 5 звездни хотели на морето ,без станишев един трудов ден да е изкарал ,да да се е потрудил като чичо иван да прокопае и тои барем една лехичка.не не браво,а съжелявам ,да жал ми е за този човек,които отделя от сиромашките си парички да направи нещо,а крадците в бсп-милионери и милиардери може би.
Последни новини