Димитровградчани се оплакват от "младежки" тормоз в центъра

Врява в нощните часове безпокои живеещите в центъра на Димитровград

Живеещи в района на централния площад "България" в Димитровград се оплакват от "младежки" тормоз. До редакционната ни поща те изпратиха писмо, в което обясняват, че всяка вечер след 22:00 часа на пейките пред сцената на площада се събират тинейджъри, които вдигат силна врява.

Освен това, младите местели пейките непрекъснато и вдигали шум. "Купонът" често бил "полят" с бира и продължавал и след полунощ.

Ирена Христова, която живее в блок №6 на ул."Цар Симеон" разказа, че шума и виковете пречат на семейството й да спи. На същото мнение били и нейни съседи, чийто тераси гледат към гърба на сцената.

Недоволните смятат да подадат жалба в полицията, защото шумотевицата продължавала с месеци. Не са сторили това досега, защото мислели, че "сбирките" на площада ще престанат.

Според възрастни пенсионери от същия блок, няма нищо нередно в това младежи да се събират до късно. Те също чували врявата, но не се тормозели от нея. "Все пак трябва да даваме път на младите", заключи възрастна жена от блок №6.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Пенсионери от блока пък твърдят, че младежите не им пречат, дори и да стоят до късно
Младите местели пейките пред сцената и вдигали шум, оплакаха се от блок №6
Оплакване попадоха част от живеещите в блок №6 на ул."Цар Симеон"

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини