Правят сайт на Детски и младежки център в Димитровград

Радка Тодорова е назначена като временен директор на ОП Детски и младежки център от 16 октомври

Като предизвикателство определи поемането на поста директор на ОП "Детски и младежки център" преподавателят Радка Тодорова. От 16 октомври тя е начело на общинското предприятие в Димитровград като временен директор до провеждането на конкурс. 

Сподели, че е посрещната с усмивка от екипа, а в помощ ще и бъде и досегашната работа, свързана също с деца и ученици. Припомняме, че Радка Тодорова има 10-годишен стаж като учител в Професионалната гимназия "Капитан Петко войвода" в Димитровград.

Формите на Младежкия център се радват на интерес в момента, според новата директорка. Нейната идея е да бъде разкрита нова, свързана с туризъм.

Ще бъде обърнато внимание и на създаването на сайт на Детски и младежки център, който ще може да се ползва от родители и деца за запознаване с формите и предстоящи мероприятия.

Следващото голямо събитие, което предстои пред центъра е националния фестивал "България танцува", на който Димитровград ще бъде домакин на 9 и 10 ноември. Съорганизатор е Община Димитровград и Министерството на образованието.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини