До 10 април набират заявки за конкурса за детско творчество "Шанс"

До 10 април 2023 г. се приемат заявки за участие в общинския конкурс за детско творчество "Шанс", съобщават от Детски и младежки център в Димитровград. Конкурсът ще се проведе на 26 и 27 април 2023 година. Той има за цел да открива и популяризира млади таланти от община Димитровград и да даде възможност за изява на техния талант.

В конкурса могат да участват деца и младежи, разпределени в четири възрастови групи - до 7 години, до 4 клас, до 7 клас и до 12 клас.

И тази година конкурсът е в няколко разнообразни направления - литературно творчество, изобразително изкуство, приложно изкуство, музикално и танцово изкуство, модерни танци, театрално изкуство и др.. В раздела "Фотография" обявеният конкурс е на тема „Красотата на природата”.

Голямата награда „Шанс“ – 2023 на Кмета на Димитровград ще бъде връчена на учебно заведение или образователна институция с най-висок рейтинг.

Заявки за участие по образец се приемат в ОП ”Детски и младежки център” до 10 април. Повече детайли за желаещите да участват в отделните направления - вижте на страницата на общинското предприятие във Фейсбук.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини