Кастинг за певци в Детски и младежки център, разкриват и "магическа" школа

Директорът на ОП ДМЦ Радка Тодорова и Тодор Славов, която ще води нова школа в центъра

Кастинги за изпълнители на естрадно и народно пеене стартират от днес в Детски и младежки център на Димитровград, разказа пред журналисти днес директорът Радка Тодорова. Желаещите да се явят трябва да са във възрастовата група 5-12 клас.

В дните 18, 19 и 20 февруари те ще се проведат в студиото на Детската телевизия в центъра. Целта е да се сформира представителен състав за общински, национални и международни участие, поясни Тодорова.

Започнаха записвания за група по модерен балет, която ще води ръководителя на Street Dust Миглена Бинева и по аржентинско танго, която ще води Антон Иванов, казаха от ОП ДМЦ.

Младежкият център събира заявки и за сформиране на школа по пиано, с която ще се занимава Георги Шамлиев, информира още Радка Тодорова.

От днес в Детския и младежки център на Димитровград започва работа и група за илюзионно изкуство, която ще води Тодор Славов. Първото занятие е от 17 часа днес, а по график ще се провеждат 3 пъти седмично -вторник, сряда и четвъртък от 18:00 часа . До момента са се записали 13 участници на възраст между 8 и 10 клас.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини