Насрочиха конкурса за управител на димитровградската болница за 15 май

Нов конкурс ще се проведе в МБАЛ "Св.Екатерина", той е насрочен за 15 май

Процедура за нов конкурс за управител на МБАЛ "Св.Екатерина" стартира днес със свое решение Общинския съвет в Димитровград. Докладната внесе председателят Стефан Димитров, а по нея бе направено само едно допълнение.

По предложение на юристката от ГЕРБ Галина Чингарова отпадна изискването кандидатите да притежават управленски опит като ръководители на лечебно заведение не по-малко от 3 години.

Бурни дебати предизвика изборът на комисията, която ще организира и проведе конкурса за управител на димитровградската болница.

След поредицата от предложения и направени от съветниците отводи се оформи следния състав - председател на комисията е Юлиян Семерджиев /Лидер/, секретар е Виолета Желева /БСП/, а членове Кирчо Кирев /ГЕРБ/ и Диан Георгиев /независим/. В нея влиза още и представител на Регионалната здравна инспекция в Хасково.

Датата на четвъртия пореден конкурс за шеф на здравното заведение в Димитровград е 15 май 2014 година. Заявление за участие се приемат до 15 април на гише "Деловодство" на първия етаж в Общината.

И тази надпревара ще протече в 3 етапа - проверка изрядността на подадените документи, представяне на програма за управление на кандидатите и интервю с тях, решиха още съветниците.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини