Група за хора "Тракия" танцува отново в "Надиграй ме" по БНТ 2

В края на миналата седмица екипът на "Надиграй ме" снима визитката на НЧ "Христо Ботев" и участниците от Димитровград в парк "П.Пенев"

Народно читалите "Христо Ботев-1902" отново ще представи Димитровград в танцовото шоу по БНТ 2 "Надиграй ме". Това ще се случи тази неделя, 8 юни от 20:45 часа, разказа председателят на читалището Ирина Костадинова.

Припомняме, че преди две години местните танцьори победиха конкуренцията от Хасково в същото предаване и се класираха на трето място.

В петия сезон на "Надиграй ме" ще участват група за хора "Тракия 1" с ръководил Ирина Костадинова и детски танцов състав "Тракия" с ръководител Христина Костадинова. Те ще се изправят срещу танцьори от Хасково в надпревара в 4 кръга.

Големите изпълнители на НЧ "Христо Ботев" ще представят танц от Тракийската област, а малките ще изпълнят фрагмент от танц.

"Ще разчитаме на подкрепата на димитровградчани тази недея, 8 юни, за да гласуват за нас по време на участието ни", призова Ирина Костадинова.

Тя благодари на Община Димитровград за оказаното доверие за участие в танцовото шоу. Освен по БНТ 2, то ще се предава пряко и по БНТ Свят.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини