Димитровград на финала на "Надиграй ме" тази неделя

Група за хора "Тракия" ще представи Димитровград по БНТ 2 на 22 юни

Във финалния кръг на петия сезон на предаването "Надиграй ме" по БНТ 2 ще участват тази неделя - 22 юни изпълнителите от НЧ "Христо Ботев" - група за хора "Тракия" и детски танцов ансамбъл "Тракия" с ръководители Ирина и Христина Костадинови.

Те ще мерят сили с други 6 отбора от Ботевград, Варна, Дупница, Панагюрище, Перник и София. Предаването ще премине в 4 кръга, като постепенно участниците ще отпадат. Местните танцьори се класираха за финалния кръг след като надиграха отбора на Хасково - "Фъртуните на Мишо" на 8 юни.

В първия кръг на "Надиграй ме" на 22 юни ще има танц на децата и хоро на големите изпълнители. След това състезателите в танцовото шоу ще играят ръченица, ще има и "Кръг на майсторите". На финала, когато останат три отбора, те ще танцуват на неизвестна за тях музика.

"Изключително сме благодарни за подкрепата на димитровградчани, когато се класирахме във финалното издание на "Надиграй ме", коментира Ирина Костадинова. Тя добави, че малките и големи изпълнители ще разчитат отново на рамо от своите съграждани тази неделя от 20:45 часа по БНТ 2.
Дни преди участието си 8 танцьори групата за хора "Тракия" и 12 деца от детския ансамбъл "Тракия" усилено се готвят за участието си и третират усърдно.

Усилени репетиции провеждат танцьорите от НЧ "Христо Ботев"

Dimirovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини