Детските градини в Община Димитровград с летен график от 1 юли

Всички градини ще имат отворени филиали през юли и август

Готов е летният график на работа на димитровградските детски градини и тези по селата. От Общината днес предоставиха информация във вид на таблици, за това кои градини ще работят и кои ще почиват през месеците юли и август.

От таблицата е видно, че в ЦДГ №1 през юли ще работят 4 групи във филиал "Звънче", а през август ще приема деца филиал "Роза". Другият филиал -"Йорданка Чанкова" няма да работи през юли и август.

В ОДЗ №2 малчугани ще приема само филиал "8 март", а "Приказка" ще е затворена през юли и август.

В ОДЗ №4 през юли ще е отворен филиал "Пролет", а през август - "Радост". И в двата летни месеца ще работи филиала в село Черногорово.

В ОДЗ "Райна Княгиня" през юли и август ще приемат деца, както градината, така и яслата. Ще има обособени 3 яслени групи, 4 градински групи през юли и 2 градински групи през август.

Яслата и градината в ОДЗ "Слънце" също ще обгрижва деца през летните месеци юли и август. Тогава са планувани 5 смесени групи за големите деца и две яслени за малките, както и още една смесена група.

Деца ще бъдат отглеждани през юли и август в ромската ОДЗ "Лилия" в кв."Изток", както и в ОДЗ "Д-р Теньо Стоилов" в Меричлери. Там общо ще работят общо 6 групи с деца.

В ЦДГ №5 в селата Ябълково и Добрич ще приемат малки посетители през юли и август. Затворен за ремонт ще е филиала в село Горски извор.

ОДЗ №3, което има два филиала в кварталите Марийно и Черноконево, също няма да затваря през лятото. Ще бъдат сформирани общо 3 смесени групи за деца в яслена и градинска възраст.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини