Една фирма не почисти фасадата на обекта си на бул."България"

Единственото непочистено място е бившия магазин "Червено и бяло", констатирали експертите

Като успешна определиха от дирекция "Общинска собственост" в кметството акцията по почистването на фасадите на незиползваемите магазини на бул."България". Тя стартира в края на май и имаше за цел премахването на разлепени плакати и почистването на прозорците, потънали в мръсотия от доста време.

Отправена бе покана от "Общинска собственост" към собствениците на обектите, който са били 4 на брой. Трима от тях са се отзовали и са почистили фасадите, показала проверка на ескпертите. Единственото място, където това не е сторено, е бившия магазин "Червено и бяло".

Хигиенизиране е извършено на външната страна на заведението "Кристал", неизползваемата площ до книжарница "Знание" и бившата книжарница "П.Пенев". Именно там наш екип засече на място преди седмица собствениците от Хасково  да почистват прозорците.

Шефът на дирекция "Общинска собственост" Теодора Стоянова коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net, че предстои издаването на заповед за почистване на помещенията на "Червено и бяло", която ще е за сметка на фирмата-собственик чрез изпълнителен лист.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини