Димитровград брои щетите от снощния ураган, пострадали няма

На бул."Благоев" до Автогарата има паднали дървета и пречупен ел.стълб.

Стотици поломени клони, изкоренени дървета, счупени стъкла и ударени коли са щетите от снощната буря, която вилня над Димитровград около 21:00 часа.

Няма данни за пострадали хора, потвърди днес зам.кметът Светослав Стойков. В момента в Общината обобщават информацията, която им подават граждани и жителите на малките населени места.

Екипът ни също се натъкна на много изкоренени дървета и счупени клони на различни места в града. Следите от бурята личаха тази сутрин по централната алея бул."България". Ламариненият обков на козирката на Община Димитровград също е сред засегнатите от урагана, вилнял със скорост близо 100 км. в час.

Стъклата на магазина за мебели "Естило" са били счупени от силния вятър. На много места тази сутрин хората разчистваха дворове и градинки. В акцията се включиха и от ОП "Благоустрояване", който прибираха съборените дървета и клони.

На Неделен пазар има и няколко съборени маси и отмъкнати от вятъра ламарини. Още снимки от ситуацията в града тази сутрин- вижте на нашата Фейсбук страница.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

От силния вятър е изпотрошен и павилион за вестници

Паднало дърво до Автогарата

"Гора" от паднали дървета до сградата на театъра

Бул."България"
Бул."България"

На бул."България" от ураната има и съборени комини

Стъклата на магазин "Естило" са били потрошени от урагана
На Неделен пазар има и щети върху масите

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини