Димитровградската болница получи като дарение две линейки

Две линейки като дарение пристигнаха в МБАЛ "Св.Екатерина", снимка-архив

С две линейки на стойност 100 000 швейцарски франка се сдоби МБАЛ "Св.Екатерина" в Димитровград след дарение от семейството на димитровградчанката Радостина Уман, която живее в Швейцария.

Линейките са пристигнали вече в Димитровград, информира на днешната сесия на Общинския съвет председателят на комисията по здравеопазване д-р Вълчо Митрушев /ГЕРБ/. Той направи коментара при обсъждане на точката, касаеща отпускане на средства за придобиването на двете транспортни средства, идващи от Швейцария.

За придвижването им до Димитровград се е погрижила безвъзмездно местната фирма "Паоло комерс", стана ясно в залата. Съветниците обаче гласуваха до 30 000 лв., според исканото в докладната, за обезпечаване на останалите разходи по придобиването на движимата собственост.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Д-р Вълчо Митрушев съобщи в залата на Общинския съвет, че две линейки са пристигнали като дарение в МБАЛ "Св.Екатерина"
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    Голям
    1 0
    22:50, 18 дек 2014
    банкет ще си спретнат с тия 30000лв.Хората дарили линейки за 100000 франка,друг поел транспорта и ги докарал без пари,ама нашите общинари нали трябва да намажат нещо.Като не могат да вземат рушвет,все ще измислят някакви разходи да ги докарат до 30000лв.Не се наядоха.

Още новини

Последни новини