Представиха идейния проект за ремонт на Спортна зала "Младост"

    Идейният проект за обновяване на  Спортна зала "Младост" представи днес кметът Иво Димов. Цялостната реконструкция включва ремонт както на залата, така и на помещенията от северния край, където се намират спортни клубове. Планувано е ново ВиК и ел.инсталация, нова отоплителна и вентилационна инсталация, дограма и изолация.

    Ще се запази единствено настилката, тя е от сибирска листница вероятно само ще се лакира наново, коментира Иво Димов Променено ще бъде фоайето, което ще има средно ниво между двете стълбища и зала за срещи и пресконференции.

    Обсъжда се все още къде да бъде разположен коментаторският пулт в залата. Намалят се седящите места с около 10%, т.е около 100 броя.

    Новост ще бъде монтирането на устройство, което ще бъде на фасадата на залата като видео екран. Димов подчерта, че това е идеен проект, предстои направата на работен такъв.

    Търсим финансиране, кога ще бъде осигурено не мога да кажа, имам нещо предвид, затова стартира и процедурата, заяви още Иво Димов.

    Залата не е ремонтирана от 40 години, ако искаме да имам спорт и спротни дейности при децата трябва направи мещо, бяха думите на градоначалника. Той съобщи, че в момента тече процедура по прехвърляне на собствеността на Спорта зала "Младост" от МРРБ на общината, както и на двата стадиона "Миньор" и "Раковски".

    Кметът бе категоричен, че промени в разположението на масите на търговците на Неделен пазар няма да има.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини