"Паркираха" кон в градинка на бул."Раковски",собствениците с глоба

    Глоба за нарушение на общинска наредба отнесоха днес собственици на каруца от село в Община Димитровград. Те дошли по работа в града и "паркирали" коня в зелена площ на бул."Раковски" срещу блок №36.

    Животното останало на сянка повече от час, а живеещите в блока сигнализирали на Общинска полиция за своеволието. Пристигналите на място служители констатирали нарушение на Наредба №9, според която не е спазен маршрута на движение на превозното средство с животинска тяга. Наложен е акт, чиято стойност ще определи местната администрация.

    От Общинска полиция коментираха, че трябва да се спазват определени изисквания при движението на каруците по градските улици. Те задължително трябва да имат регистрация, както и да не замърсяват с изпражнения настилката и зелените площи.

    Във връзка с последното изискване, читателка ни подаде днес сигнал за замърсяване с животински изпражнения на ул."Анри Барбюс" №1. Живеещите сигнализирали в почистващата фирма "Нео титан" за проблема.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Дд
      ДДТ
      11 -2
      19:36, 12 юли 2016
      Докато цяло Хасково не се вдигне на протести пред общината срещу каруците в града няма да се реши проблема. Явно кмета и съветниците се правят на луди и глухи и сляпи и не искат да забраняват каруците по улиците в града,но на следващите избори ще си получите заслуженото! До кога ще търпим фъшкии и коне ? Народе?
    • 2
      Ха
      Хасковлията
      2 -1
      22:20, 12 юли 2016
      Браво на Димитровградчани - ето ,това е гражданска позиция! Аз съм хасковлия,но цял живот,почти половин век, се възхищавам на "по-малкият брат"! -ЕВАЛА- ПИЦОВЕ СТЕ!!! Но си имате полиция, а в Хасково, полицията е по кафенетата,понеже шеф е, един харманлийски прът! ЕЕЕЕЙ СЕЛТИК, накарай тия твоите подчинени да работят бееее! Цанков, не ти ли е вече време, да се влееш в редиците на любимото си ДПС, я депутатин, я кмет на община Стамболовоо? Айде,оди си при резаците, остави град Хасково да диша!!!
    Последни новини