Читатели: Не се спазва ограничението за движение по ул."Р.Ролан"

    За неспазване на наложено ограничение на движение по ул."Ромен Ролан" от кръстовището с бул."Д.Благоев" до пресечката с ул."Лайпциг" сигнализират читатели.

    В момента там се извършват ремонтни дейности по подмяна на водопроводната мрежа. Със заповед на кмета Иво Димов от 26 юли се забрани временното ползване на участъка от автомобили. Препоръчва се обходен маршрут по ул."Лайпциг".

    Според читателите, участъкът е бил затворен за движение само в първия ден на ремонта. В момента колите имат възможност да преминават по едното от платната, въпреки поставени знаци от двата края на улицата, показа наша проверка на място. Ремонтните работи не пречат и на минувачите да пресичат затворената отсечка.

    Според потребители на групата  Димитровградски нередности, където също бе повдигната темата, от КАТ -Пътна полиция са направили проверка на място и са наложили глоби в края на изминалата седмица. 

    Припомняме, че ремонтът в участъка на ул."Ромен Ролан" ще продължи до 15 септември. До същата дата трябва да причлючи и подмяната на ВиК съоръженията по бул."Трети март". Там обаче, според заповедта на кмета е въведена временна организация на движението със стесняване на пътния участък.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини