Търсят желаещи да творят Коледна звезда в Димитровград

 Детски и младежки център в Димитровград организира конкурс за изработване на Коледна звезда заради наближаващото Рождество Христово. В конкурса могат да участват деца и младежи до 18 годишна възраст от Община Димитровград в 4 възрастови групи - до 7 години, от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас.

Всеки участник има право да представи до 2 свои творби, те трябва да бъдат с височина 30 см. и възможност за окачване. Коледни звезди  с по-малки или по-големи размери от посочените няма да участват в конкурса, поясняват организаторите.

Няма ограничения за вида на материалите, които могат да се използват за изработката - хартия, пластмаса,вълна, фолио, прежда, плат, стиропор, кадастрон, керамика, глина, дърво, светещи елементи и др.Журито ще следи за сложност на изработката, естетически вид и подходящи цветови съчетания.

Срокът за подаване на готовите творби е до 9 декември 2016 г. Мястото е ОП Детски и младежки център, етаж 3, кабинет №5. Подадените в конкурса Коледни звезди ще бъдат използвани за украса на сцената на Коледния концерт на Детски и младежки център. Награждаването на побудителите ще бъде на 19 декември в зала "Гросето".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини