Дежурни групи ще работят по празниците в пет детски градини в Димитровград

График за дежурните детски градини по Коледните и новогодишни празници разпространиха днес от Община Димитровград. В него се посочва, че промените се правят поради намаляване броя на децата в групите под определения минимум в този период.

Във времето от 27 декември до 30 декември включително няма да работят градините "Роза", "Йорданка Чанкова", "Осми март", детското заведение в кв.Черноконево, както и "Райна Княгиня" -сградата на яслата и "Слънче" - сградата на градината.

На 27 и 28 декември включително няма да се приемат деца в градината в село Черногорово. От 27 декември до 6 януари включително затворени остават "Радост","Лилия" в кв."Изток", градините в селата Ябълково, Горски извор, Добрич и град Меричлери. От 27 декември до 13 януари включително няма да приема малчугани и градината в кв."Марийно".

Дежурни групи за времето от 27 декември до 30 декември включително ще има в градините "Звънче", "Приказка", "Райна Княгиня" - сградата на градината и "Слънце" - сградата на яслата. От 27 декември до 6 януари включително ще приема деца дежурна група в градина "Пролет".

От Общината информират, че Ддетските кухни в градините „Слънце” и  „Райна Княгиня”  ще работят за времето от 27 до 30 декември включително.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини