Тази седмица в Димитровград ще е културно и спокойно?

По всичко личи, че тази седмица в Димитровград ще бъде спокойна!

Седмичната прогноза за времето над Димитровград е слънчева с малко облаци. Традиционните бури от предходните седмици би трябвало да ни подминат и да не ни притесняват. Температурите ще са близо и около 30 градуса по целзии и слънцето ще ни огрява през разкъсана облачност в дългите дни. Но за сметка на това нощите ще са прохладни, като температурите ще падат под 20 градуса и за вечерните разходки ще ни трябват връхни дрехи.

Предварително обявените събития за седмицата са малко. В понеделник (днес) на извънредна сесия на Общински съвет Димитровград ще се избира временен кмет на село "Ябълково" , гласуването ще бъде от 17:00 часа в залата на местния парламент. Час по късно от 18:00 пред зала Гросето в шадравана ще се проведе демонстрационно пускане на корабни модели от младежите от димитровградския клуб по корабомоделизъм.

В четвъртък 15 юни, трябва да бъде откриването плувно лято на басейн „Химик“.

Отново в четвъртък ще бъде открита и изложба „Градски и морски пейзажи” на Ненко Чанев от 17:30 ч. в Зала № 1 на Художествена Галерия „Петко Чурчулиев”.

Още едно културно събитие през седмицата предстой в петък, постановката на Малък Градски Театър „Зад канала“ , „БЕЛ АМИ“, все още има билети на касите на театъра.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини