Костадин Атанасов положи клетва като кмет на Ябълково

    Новоизбраният кмет на село Ябълково Костадин Атанасов положи клетва днес. Това се случи на извънредно заседание на Общинския съвет в зала "Гросето". В присъствието на председателя на Общинската избирателна комисия Димитър Гавазов Ангелов се закле да спазва Конституцията и законите на страната и да се ръководи от интересите на гражданите от община Димитровград, както и да работи за тяхното благоденствие.

    Новият кмет на Ябълково подписа клетвения лист и получи от Общинската избирателна комисия удостоверението, с което се обявява за избран. Пред съветниците той заяви, че с каквото може ще допринася за доброто на хората от селото.

    Костадин Ангеров коментира и внесената от ГЕРБ жалба за касиране на изборите, проведени в селото на 2 юли. Мотивите са полицейската акция, свързана с купуването на гласове дни преди вота. Ябълковският кмет бе категоричен, че ще остави институциите да си свършат работата и допълни, че за него става дума за постановка от заинтересовани лица.

    "Абсолютно през ум не ми е минавало такова нещо, мен са ме издигнали инициативен комитет, мен са ме издигнали хората, аз работя за тези хора", бяха думите на Костадин Ангелов.

    Днес стана ясно, че делото за касиране на изборите в Ябълково ще се гледа на 19 юли в Хасковския административен съд.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Че
      Честито
      8 0
      21:51, 13 юли 2017
      Коце, честито!
      Не знаеш какво ти мисли този председател на ОИК. Освен председател на ОИК е главен юрисконсулт и шеф на дирекция в общината. Тоест е под контрола на кмета и ГЕРБ. Не очаквай нищо добро от това човече! Кадровата политика на общината е негова. Като се прибави и безпринципността и лъжливата природа на кмета се получава зловреден коктейл за хората и развитието на района. Лицемерието им е в основата на отношения и дейности. Познавам ги добре и още от самото начало предвиждах тези им действия! Скалъпените обвинения и лицемерието лъха от самото им изражение на лицата. Свитите им очички показват едно, как да окепезят, как да съборят нещо което се гради, да спрат всеки хубав зародиш. Народът трябва да се събуди . Да защитава интересите си! Докога ще се търпят такива управници, които гонят само интереса си.
      Няма да търпят предприемчиви хора като тебе.
    Последни новини