LG Arena: старт на европейските продажби

LG Electronics съобщиха, че предвид големия интерес стартират предсрочно доставките на мобилния си телефон LG KM900 Arena за европейските страни. Представеният на Mobile World Congress LG Arena представлява моноблок с изцяло сензорно управление, лищен от хардуерна клавиатура. Дисплеят му е 3-инчов сензорен TFT с WVGA резолюция (640x800 пиксела). Управлението му става чрез анимиран 3D S-class интерфейс (за обработката на графиката се използва процесор на AMD). Възможно е задаването на четири различни екрана Homescreen, не е пропусната и поддръжка на Multi-Touch.

Корейската фирма позиционира KM900 Arena като флагман за 2009 г., като техническите му характеристики очаквано са на доста високо ниво. Телефонът работи в 3G/HSDPA мрежи, снабден е с 5-мегапикселна камера с качествена оптика, светкавица и ръчно и автоматично фокусиране. За навигация и geotagging на направените снимки е предвиден GPS приемник, също така присъства Wi-Fi модул и microSD слот. LG Arena е в състояние да възпроизвежда DivX и Xvid, а висококачественият звук е по лицензирана от Dolby Mobile технология. Налице е и DVB-H тунер за цифрова телевизия.



Моделът се предлага в две разцветки - титаново-черно и сребристо. Цената на LG Arena още не е официално оповестена, но според някои източници се очаква да бъде между 650 и 750 евро.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини