Дискутират Европейските проекти в Димитровград

Димитровград  ще бъде домакин на дискусия на тема "Членството в Европейския съюз - осезаемо за всеки". Тя ще се проведе на 7 ноември от 18.00ч. в зала "Гросето"  На срещата ще бъдат представени ефектите от най-значимите европейски проекти усвоени от община Димитровград, съобщават от пресслужбата й.

Предвидена е и фото изложба, показваща промяната, която се постига след реализацията на проектите. Срещата е част от комуникационни инициативи организирани от Министерски съвет във връзка с 10- ата годишнина от членството на България в Европейския съюз, уточняват от Общината.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пл
    плочка
    3 0
    14:12, 27 окт 2017
    Добре, че ще е представена промяната с фото изложба,че няма да се вижда некадърното изпълнение .
  • 2
    То
    Тотка Йорданова
    0 -2
    08:32, 28 окт 2017
    Сигурно крадците от завода ще участват много активно и оживено в дискусията. Начело с бившия кмет-провалил се като такъв и настоящ неуспешен "собственик" на присвоения от фамилията му завод, който устремено върви към своя край.
  • 3
    То
    Тотко
    3 0
    10:57, 28 окт 2017
    Много си заслепена бе адашке! Не виждаш глупостите които прави кмета с присвояването на над 5 милиона лева от никому ненужен ремонт по бул. "България". Повтарям, над 5 милиона лева за глупости. Какви проекти, каква дискусия. Едно си повтарят и не приемат чуждо мнение. Простаците са си винаги простаци. Вижте им само пейките, които единствено могат да паснат на някой вълнолом, но не и за градска среда! Това показва само едно усвояване и присвояване на средства, но не и промяна за по-добра среда. Тези пейки не могат да се ползват от възрастните хора. Искаме си старите пейки с които някой официално се сдоби без пари. Къде са? Много е приятно на шайката ГЕРБ да величаят нормалните и глупави работи и се правят на много велики. Колко по-хубави неща са сътворили нашите родители за града ни, но не са биели тъпана ката тези от шайката. Хем крадат, хем бият тъпана, защото няма прокуратура и съд. Присвоиха всичко и опростачиха хората. Замениха ценностите. Така, че не лей сълзи за завода, а погледни себе си, погледни сегашния лъжец, когото всеки награждава. Ако беше мъж на място, след като излъга за дипломата си, трябваше да си подаде оставката. Награждават един лъжец, който излъга цяла България. Щом като това е голям критерий, не се учудвайте защо има толкова кражби, убийства. Какъв пример даде за подрастващото поколение. С фалшива диплома може да бъдеш депутат, кмет, управленец. С фалшива диплома можеш да се лансираш навсякъде в скапаната ни държава. Сигурно нямат по-добър. С това ли се гордеят или си мислят, че на хората паметта е къса.
  • 4
    То
    Тотко2
    0 0
    15:06, 25 дек 2017
    До Тотко: Прав си за дипломата, но това не е важно - по важното е не човекът, а каква програма има партията му. Поблемът е в българската дилема, да избира между лошото и по-лошото. По-лошото е ако БСП са на власт. Те влачат след себе си българо-съветската дружба, руските интереси, и близостта ни до азиатските пазари и политически системи. Затова се радвай на лошото, момче. То е по-добрия избор за твоите деца и внуци, които искат да са част от Европа, да пътуват свободно по света, да правят свободен избор къде искат да живеят или работят. Тоест да бъдат част от европейската политическа и икономическа система. Аз се учудвам, че тези азбучни истини често се прененбрегват и рамката на един човек е на преден план - няма значение колко е висок, колко тежи - като публична фигура единсвеното, което е важно е неговата платформа и програма.
Последни новини