Обявиха ученически конкурс за изработка на коледен елен

Конкурс за изработка на коледен елен обяви ОП "Детски и младежки център". Инициативата е традиционна за центъра, като в предходните години деца и ученици имаха възможност да творят коледни звезди или коледни ангели в навечерието на Рождество Христово.

В конкурса под надслов "Моят коледен елен" могат да участват деца и младежи до 18 - годишна възраст от Община Димитровград, разпределени в четири възрастови групи - до 7 години, от 1 до 4 клас, от5 до 8 клас и от 9 до 12 клас.

Всеки участник може да изработи до 2 творби по темата, а височината на елена не трябва да надвишава 30 см. и да може да се окачва. Няма ограничения за вида на материалите, от който може да бъде изработен - хартия, пластмаса, вълна, фолио, прежда, плат, стиропор, кадастрон, глина, дърво, светещи елементи, светодиоди и др.

Готовите творби трябва да бъдат подадени до 8 декември 2017 г. в сградата на Детски и младежки център. Те трябва да съдържат трите имена на автора, клас, училище или школа, както и телефон за връзка. Награждаването на победителите от конкурса е планувано за 15 декември в зала "Гросето".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини