Определиха изпълнител на кръгово кръстовище между Хасково и Димитровград

Стана ясно името на фирмата, определена да изгражда кръговото кръстовище до завода на "Язаки" между Димитровград и Хасково. Това е "АБ" АД, която е със седалище в областния град. Решението е от 5 декември и е на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“  инж. Дончо Атанасов. То може да бъде обжалвано в 10-дневен срок от обявяването му.

Икономически най-изгодната оферта е критерият за избор на победител в обществената поръчка, се посочва в решението. Пак там пише, че е била отстранена от участие в поръчката друга фирма - "Евпопът 2005" заради пропуски.

Припомняме, че преди месец три фирми бяха подали ценови оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за изграждането на кръгово кръстовище. Освен "АБ" АД, другите бяха "Щрабаг“ и „ПСТ Груп“.  Стойността на обществената поръчка е 611 500 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение на проекта е 90 дни.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    ?_
    ?_1512666419
    1 0
    19:06, 7 дек 2017
    Кръговото срува над 730 000 лв??!!! А колко струва целият път Хасково-Димитровград ? Сигурно е над милиард?!!!! Безсрамници!
Последни новини