Ден преди Бъдни вечер организират Коледна вечеря за димитровградчани, заповядайте!

Днес, ден преди Бъдни вечер, в Димитровград се организира благотворителна "Коледана вечеря", за която ни информира един от инициаторите на празника за хората в нужда, Владимир.

Коледната вечеря ще се състои днес от 16:00 часа в столовата на училище Алеко Константинов, поканени са всички хора, които имат нужда от подкрепа и топлота в навечерието на коледните празници. Капацитетът, който са предвидили организаторите е 150 души, като за хората е предвидено 3-степенно меню, което ще бъде приготвено на място в училищната столова, специална празнична програма, томбола и други забави за посетителите на празника.

Организаторите са призовали хора от третата възръст да посетят събитието и да се насладят на приготвената специално за тях програма и храна. Няма да бъде върнат никой, който е дошъл до запълване на физическия капацитет на столовата и призовават всички, които чувстват че имат нужда от поплота и вкусна храна преди празника, да заповядат.

Ако капацитета на залата не бъде изпълнен и останат средства и хранителни продукти, те ще бъдат разнесени и предоставени на хора по домовете им, като списъка от нуждаещите се е предоставен от социалните служби в Димитровград.

Организаторите се надяват да се отзоват много хора, които да се насладят на приготвените за тях блюда и организирания празник днес, ден преди Бъдни вечер от 16:00 часа в стола на ОУ" Алеко Константинов" в кв. Толбухин.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини