Близо 22 000 лв са постъпили по дарителската сметка за болницата в Димитровград

21 910 лв е събраната сума към днешна дата по дарителската сметка в помощ на МБАЛ „Св. Екатерина”, която община Димитровград откри в началото на месеца, информират от местната администрация.

Новите дарители, които са превели средства за МБАЛ „Св.Екатерина” са:

Жельо Вълев Желев – 50лв.

Олга Дечева Христова – 100лв.

Димитър Христов Караиванов – 2000лв.

От Общината изказват своята благодарност към дарителите за подкрепата в този труден момент.

До края на днешния ден 441 ще бъде общият брой на раздадените дезинфектанти на домоуправителите на многофамилните жилищни сгради за обработване на общите части. Това са туби от по 5л. „Тризон” и „Натриев хипохлорид”.

Община Димитровград подпомага хората, изпаднали в нужда, с доставка на стоки от първа необходимост и лекарства, с ресурс от общински служители и доброволци, за да помага на хора изпаднали в нужда. От местната администрация призовават да не се предприемат лични дарителски акции, с оглед сигурността както на тези, които даряват, така и на тези, на които се дарява. Телефони за контакти с община Димитровград: 0889 335579, 0391 68273.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    каква
    2 0
    08:39, 22 апр 2020
    каква ти болница, след като със законите си държавата погуби всички общински болници. Търговски дружества! Търговци, а не лекари да лекуват болните. Вместо държавата да се погрижи за това болнично заведение, населението събира жълти стотинки.
Последни новини