Иван Гранитски получи статуетката “Пеньо Пенев”

Изображение 1 от 5

    Иван Гранитски е 26-ят носител на Националната литературна награда за поезия на името на Пеньо Пенев. Статуетката бе връчена от кмета на Димитровград Иво Димов на тържествена церемония, съобразена с изискванията на извънредната обстановка заради коронавируса.

    Церемонията се проведе пред Изложбена зала “Асен Краешников”.

    По време на събитието тази вечер бе представено и библиофилско издание с поезия на Пеньо Пенев “Аз, глас и съвест на епохата”.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ив
      Иво
      5 -2
      12:15, 2 сеп 2020
      Фалшивата диплома много обича да се снима..
    • 2
      Гр
      Гранит
      3 -2
      12:27, 2 сеп 2020
      Агент Огнян от шесто управление – Иван Гранитски, нулев поет, аморален тип!!! – лауреат на наградата П. Пенев за постижения в поезията?! Мале мила, кмета Иво Димов с купената диплома съвсем се оля този път..................... Май и на него му е време за оставката!!!!!!!!!!!!
    • 3
      Мр
      Мрамор
      2 -2
      20:38, 2 сеп 2020
      Димов не е определял номинацията, направили са го културтрегерите в града. Стига сте се заяждали с кмета, сигурно другите са безупречни.
    • 4
      Чу
      Чугун
      1 0
      10:59, 3 сеп 2020
      Разбира се, че кмета е виновен - нали той назначава със заповед журето, не баба ми. Той съсипа през последните години този хубав празник. Айде слугите му да си мълчат, щото и те са съучастници в цялата съсипия!!!!! Кмета е просто един крадец, един ден ще го разберат всички!
    Последни новини