Предстои ремонт на моста над р.Марица за кв. Марийно

Изображение 1 от 6

    Междуведомствената комисия за възстановяване и развитие отпуска 1 883 802 лв. за основен ремонт и реконструкция на моста над река Марица, свързващ Димитровград с кварталите Марийно, Вулкан и Черноконево. Министерският съвет вече е одобрил отпускането на средствата, които са изключително необходими за извършване на укрепващите дейности на моста. Новината съобщи кметът Иво Димов по време на тържествената сесия на Общинския съвет снощи. 
    Кметът Иво Димов коментира, че със средствата ще се извърши цялостно укрепване на моста и на компромитираните участъци по основите и колоните му. Предстоящите спасите дейности ще наложат временно затваряне на моста и ползването на обходен маршрут към града, когато започнат реалните дейности.   

    Припомняме, че лошото състояние на съоръжението бе констатирано преди повече от 15 години.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      78
      78
      6 -3
      02:05, 4 сеп 2020
      Ябаа 2 милиона! Спрете кражбите! Стига бе!
      • Н
        Н
        3 -6
        09:16, 4 сеп 2020
        Ябаааа, някой ти е откраднал мозъка!
    • 2
      Си
      Сигурно
      5 0
      18:32, 4 сеп 2020
      И сигурно дебелият гочев ще е отговорник. Ще има пак крадене от надписаните дейности по ремонта! Интересен ремонт. Като се знае, че магистралите постоянно са в ремонт, сега това е много интересно, да не боядисате само колоните както ремонта на бул. "България". Над 5 мил. и половината откраднахте!
    Последни новини