Спипаха трима с кокаин край Димитровград

Районна прокуратура – Димитровград наблюдава досъдебно производство за държане на високорисково наркотично вещество – кокаин, открито при Специализирана полицейска операция на ОД на МВР-Хасково, информират от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

На 14 ноември 2020 г., около 21,40 часа,по време на Специализирана полицейска операция на ОД на МВР – Хасково,  на изхода на автомагистрала „Марица“ , до с. Крепост, обл. Хасково, в посока от гр. София към гр. Димитровград, е бил спрян за проверка лек автомобил БМВ, управляван от Д.Г.  В колата са пътували Т.С., на  42 г., и 33-годишната Р.К.

По време на проверката Т.С. е изхвърлил на земята полиетиленов плик с бяло вещество на бучки, което при направения полеви наркотест е реагирало на кокаин, с общо тегло 24,5 грама. Т.С. е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР и е образувано досъдебно производство.

При извършен обиск у Р.К. е бил открит полиетиленов плик с клипса, съдържащ прахообразно вещество, реагиращо на кокаин  - 0,33 грама. Тя също е била задържана за срок от 24 часа по Закона за МВР и за държаното наркотично вещество е образувано бързо производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини