Дядо Коледа посети центъра на Димитровград и дари малчугани с подаръци

Изображение 1 от 6

    Усмивки озариха лицата на малчуганите, след като гушнаха своите цветни подаръци, дарени им от дядо Коледа, който специално за децата от първа група на детска градина "Приказка" посети центъра на Димитровград днес.

    Поради пандемията тази година, повечето от децата в детските градини и яслите, които с нетърпение очакват белобрадия старец да ги дари с подаръци, няма да могат да изпитат емоцията на празника, който традиционно се организира в детските заведения. Но за да зарадват малчуганите от 1-ва група от детска градина Приказка, родители поеха инициативата и заедно с преподавателите Галя Христова и Даниела Иванова и леля Руми, организираха един по-различен празник, като посрещнат белобрадия старец в центъра на Димитровград, спазвайки всички противоепидемични мерки.

    Децата изпитаха неподправимата емоция да се срещнат със символа на Коледа и да получат от него своите дарове, като единствено липсваше традиционното тържество, на което родителите да се порадват на песни и танци, изпълнени от техните деца.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Да
      Даньо Корена
      3 -1
      19:56, 21 дек 2020
      Къчето дали е забил някоя млада майка
    Последни новини