Трима кандидат-депутати издига местното БСП, предвожда ги Виолета Желева

С трима кандидати за народни представители излиза БСП - Димитровград след провела се конференция на Общинската организация в града. Решението е взето на заседание на 22-та отчетна конференция на организацията, проведена на 30 януари.

Най-много социалисти са подкрепили кандидатурата на досегашния народен представител от БСП Виолета Желева, втори по номинации от партиините организации е Пламен Панев, който е общински съветник и председател на БСП – Димитровград, последван от Иван Ганев – председател на местната секция на Българския антифашистки съюз.

Предстои останалите общински организации също да направят своите номинации, след което листата ще бъде утвърдена от Областния съвет на БСП. Това трябва да се случи най-късно до 7 февруари. Окончателното решение за подредбата на листите ще бъде взето от Националния съвет на БСП.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ха
    Хари
    8 -2
    13:57, 1 фев 2021
    Депутатката с какво е допринесла за промяната този град и хората живеещи тук? Хора от БСП ,мислете!!! Май вече е късно!
  • 2
    Не
    Нека
    8 0
    19:15, 1 фев 2021
    Нека иван ганев да каже колко работника останаха без трудов стаж от консервния цех в Черногорово. Голям "антифашист" е. Шмекер. Уреди синчето си на синекурна работа в язаки, а другите да блъскат за лудо. Сега и той се уреди, ба си комуниста, иначе никаква не я върши . това по заслуги ли е избирането му. Що не си гледа пенсията, малко ли му е. Няма наяждане. Поне пратете млад човек, което ще е по-правилно.
    • Ат
      Атанаска Зангова
      0 -1
      00:41, 3 фев 2021
      Те прогониха кадърни, образовани, доказали се млади членове, за да могат Те да си уреждат децата!!!! Ама, ставали, не ставали, не ги интересува!!!! Момченцето му трябва да се развива, да върви по пътя на батериятаа си!! И какъв е този измислен"Антифашистки съюз"????? Има ли ги още, та Ванко, да ги представя??? То затова и БСП е на този хал!!!!! Елате Ги вижте!!!!! Ако трябва да вярвам в идеята заради Вас, без мене!!!!! А Ванко да помисли да създаде семейство, да имат деца, че този град е само с пенсионери!!!! Заслужава гласове Р. Желева!!!!! Показа, че в Дгр има БСП!!!
  • 3
    Йо
    йокин
    0 0
    21:23, 2 фев 2021
    Вие сериозно ли,Български антифашистки съюз-С кого се бори,с другарите ли?

Още новини

Последни новини