86 деца от "Славейков" в шоуто на Илиана Балийска


Страхотно шоу на тема "Здравословно хранене и здравословен начин на живот" направи актрисата Илиана Балийска на сцената в двора на СУ "Петко Рачов Славейков" пред учениците от начален етап на училището за шампиони. Гостуването й бе съчетано и с традиционната за работата й Талантиада, в която да се изявят способните в актьорско майсторство, музика и танци деца. 
Госпожа Балийска започна шоуто си с връчване на специален медал на директора Милко Багдасаров като награда за неговите усилия за изграждането на талантите в училището и начина, по който дава възможност за изява на всяко дете, подкрепяйки неговите силни страни. Тя благодари за гостоприемството на училището за шампиони и не скри възхищението си. 
86 малчугани се включиха в дискусията за здравословния начин на живот със своите стихотворения, песни, гатанки, интересни истории и дарования. Малките таланти разказаха как се хранят здравословно, хапват много плодове и зеленчуци, спортуват и излизат често сред природата, играят аеробика и танцуват. Малка пианистка и малка цигуларка зарадваха присъстващите с произведения на класическата музика. Защото добрата музика е здравословна храна за душата, обогатява и прави живота по-хубав.
Най-добрите и подготвени деца получиха талони за участие в конкурса Мини Мис и Мини Мистър в София на 29 май. 
Гостенката изнесе и кратък концерт със свои авторски песни, една от които бе посветена на учителите и с нея поздрави целия педагогически колектив на най-голямото училище "Петко Рачов Славейков".
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини