Задържаха четирима дрогирани и двама пияни водачи, единият и без книжка

6 нарушители на Закона за движение по пътищата са задържани при полицейски проверки в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Бързо производство е стартирало в хасковското управление. То е срещу 67-годишен водач на Фолксваген, спрян за проверка на улица „Ком“ в областния град. Освен, че се оказал неправоспособен, хасковлията употребил и 1,83 промила алкохол, потвърдено с дрегер.

„Компания“ в ареста са му правили още двама водачи, заловени от униформените да шофират с дрога. Мъжете на 21 г. и 43 г. управлявали колите си по улиците на Хасково съответно с амфетамин и канабис.

За нарушение на Закона за движение по пътищата в Районните управления в Харманли и Димитровград също са пренощували двама водачи. 46-годишен жител на село Каснаково е хванат от димитровградските униформени с наличие на канабис, а 37-годишен харманлиец е управлявал по улиците на Града на Белоногата с 1,33 промила алкохол. Всички водачи са с мярка на задържане до 24 часа.

19-годишен е задържан за съхранение на дрога. Вчера в 15 часа, служители от управлението в Харманли са проверили в местността „Дефилето“ лек автомобил Опел, шофиран от младежа. В тонколоната на лявата врата, полицаите са открили сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 1 грама, реагираща при полеви наркотест на канабис. Проверка с техническо средство отчела и че момчето шофира и след употреба на същата дрога.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пи
    Питанков
    12 0
    11:47, 19 окт 2021
    Абе каква е тая нова мода да се надрусаш и напиеш едновременно и след това да се качиш да караш кола. За такива камикадзета доживотна присъда!
    • Не
      Не ги бива
      4 0
      11:50, 19 окт 2021
      Не е мода, а проблеми. То и на едни други им трябва ******, за да покажат колко са велики.
Последни новини