Добрият пример: Хората помагат, нека правим добро, чувството е невероятно!

    До нашата редакция днес писмо ни изпрати Милена Марчева, която сподели с нас емоцията от това да правиш добро.

    Милена е инициирала групата си по танци, с която да направят кампания, в която да дарят на нуждаещи се хора  "усмивка" за Коледните празници. Пакетите са раздадени на възрастни хора и на деца - пакети с дрехи, храни и лакомства, за да усетят подкрепата им и да посрещнат едни по-щастливи празници.

    С това си начинание те влизат в нашата рубрика "Добрият пример", където се надяваме да имаме възможност да пускаме все повече материали за добрините на димитровградчани. Предоставяме ви писмото и снимките, които Милена ни изпрати:

    Здравейте, аз съм Милена Марчева и Ви пиша за инициатива, която аз реших да направя, в инициативата ме подкрепи и групата в която танцувам от много години - ГНХ ”Тракия 2”. Събрахме средства и закупихме подаръци и хранителни продукти за дечица и възрастни хора, които имат нужда. Искахме да им подарим усмивка и щастие за Коледа. Направихме го и аз съм много щастлива, не мога да опиша как ми се напълни душата, когато раздавахме коледните чанти на възрастни самотни, страдащи, болни хора!!! Подарихме пакетите с хранителни продукти  (брашно, олио, фасул, леща, сладки, бисквити, вафли и много други дребни лакомства) лично, а пакетите за децата са пълни с дрехи, учебни помагала, играчки и много лакомства. Изпращам Ви и снимки, искам ако е възможно по Ваша преценка, да публикувате тази инициатива, в която бях подкрепена от група “Тракия 2”  при НЧ "Христо Ботев” - Димитровград. Искрено желая още много хора да го видят и да вземат пример, желая да провокираме и други групи да правят добрини, нека покажем че когато човек иска, той може да помогне, а дори и с малко да даде щастие на хората в нужда!!! А когато го направим заедно, става по-голяма добрина и така радваме много повече хора.
    Нека да правим добро, чувството да видиш благодарността в очите на тези мили хора е невероятно, пожелавам го на всеки!

    Ние си пожелаваме не само по Коледа да можем да отразяваме доброволчески инициативи, надяваме се те да бъдат през цялата година и хората, които имат възможност да се пристрастят към чувството на еуфория и удовлетвореност да правиш добро! Весела Коледа и щастлива Нова година от екипа на BGvesti!
     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Дд
      дд
      7 0
      13:23, 24 дек 2021
      Браво! Благодаря!
    • 2
      Го
      Гочу
      4 -2
      16:40, 25 дек 2021
      Когато правиш добро го правиш заради самото добро и заради човека отсреща . Когато правиш добро и търсиш публичност това е реклама . Жалко но истина . Правете добри дела не само по Коледа и празниците и без да търсите нещо в замяна

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини