Галаксико се завърна с 6 купи от "Пловдив - древен и вечен"

    Интернационален танцов фестивал, с участие на танцьори от България и Украйна, се проведе в зала "Колодрума" в Пловдив този уикенд, 25-26 юни. Танцьорите от ОЦТИ "Галаксико" се представиха отново достойно, като в първия състезателен ден участваха големите дългогодишни танцьори и възпитаници на Тихомир Митев, а във втория състезателен ден взеха участие и малките танцьори от балета.

    Нашите танцьори се включиха в танцовата надпревара в гр.Пловдив, като се представиха в 5 възрастови състезателни категории и в различните танцови направления за балетни, сценични, характерни и стрийт танцови дисциплини. Много добро представяне в сола, дуети и малки групи направиха димитровградските танцьори.

    Журито присъди 22 награди и 6 купи на талантливите ни галактически танцьори. Общо всички награди от представянето на малките и големите възпитаници на Тихомир Митев от двата състезателни дни са 15 първи и 7 втори места.

    Хореографът и ръководител на ОЦТИ "Галаксико" - Тихомир Митев, получи Гранд При за Характерни танци и специална награда - купа, за развитието на танцовите техники и умения на децата в танцовото изкуство.

    Този състезателен сезон нашите деца успяха да покажат изключителни умения на всички състезателни фестивали и конкурси, в които взеха участие и успяха да грабнат куп награди и призове от тях. Хореографът и ръководител на ОЦТИ "Галаксико", Тихомир Митев, направи всичко възмжно този състезателен сезон децата да имат много танцови изяви на сцена, като се представиха успешно в състезателните програми в Димитровград, Хасково, Перник, Казанлък, Бургас и Пловдив.

    От септември месец ще започне и сформирането на нова подготвителна танцова група в ОЦТИ "Галаксико", а всички останали танцьори от балета ще започнат подготовката си от месец август за тазгодишното XVI-то издание на "България танцува".

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини