Рисковият водач е карал с 2.61 промила, съставиха му два акта

Рисковият водач на лек автомобил Фолксваген Голф е шофирал вчера с 2.61 промила алкохол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

За случая бяха разпространени видео клипове в социалните мрежи вчера. Той е заснет на няколко видеа, движейки се в продължение на около 20 километра от село Корен до Хасково, като видимо колата преминава от едната в другата лента и се движи буквално срещу идващите отсреща коли. Малко преди птицекомбината лек автомобил Ауди влиза умишлено в крайпътната канавка, за да избегне удара.

Бил е подаден сигнал в 15:31 часа вчера в Районното управление в Хасково. Полицаите са предприели издирване. Автомобилът е открит паркиран в Хасково, а 61-годишният му водач спял в жилище. Мъжът от стамболовското село Малък извор е тестван за алкохол с дрегер, който отчел 2.61 промила в издишания въздух. Той отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство. Взето административно отношение - съставени са му два акта по Закона за движение по пътищата. Работата по случая продължава.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Малоумен
    5 0
    15:39, 29 май 2023
    Ако през това време минаваше някой си прокурор, съдия, депутат, министър, министър-предкедател или президента? Какво го очакваше този ********* от големия извор бе хора? Да оставим настрана обикновените хора, с които се е разминавал, благодарение на тяхната дисциплина и култура! Абе, хей, затвор за този потенциален убиец!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини