Кметовете на Димитровград и Солун се срещат днес в Гърция

Кметът на община Димитровград и заместник председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов, заедно с ръководството на Сдружението на българските кметове ще проведат днес работна среща с кмета на гр.Солун и екипът му в Гърция.

Срещата между българските и гръцки представители на местните власти е по представяне на дейността на Cisco Digital Transformation Center (Център за дигитални трансформации на Cisco). От страна на домакините участват: Константинос Зервас - кмет на Солун, Петрос Лекакис - председател на Общинския съвет на Солун, Мария Карагиани - заместник-кмет с ресор културата и туризма, Ефраим Киризидис - заместник-кмет с ресор технически проекти и устойчива мобилност, Стефания Таниманидо - заместник-кмет с ресор бизнес планиране, Еротокритос Теотокатос - заместник-кмет с ресор околна среда, Никос Ламбройоргос - директор на Центъра за дигитални трансформации на Cisco.

В програмата на кметовете се предвижда обиколка на Центъра и презентации на основните проекти и дейности. След обсъждане на темите от интерес на българските общини в работната програма е предвидено и провеждане на заседание на УС на НСОРБ.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини