За празника на влюбените сърце от рози радва минувачи в Димитровград

Денят на влюбените е особено вълнуващ и романтичен момент за много от нас, той се отбелязва с изрази на любов и нежност. В Димитровград, една цветарка на име Николина се отличава по своя уникален начин да направи този ден още по-специален.

Димитровградска цветарка се превърна в дизайнер на емоции, предлагайки на своите клиенти и минувачи уникална идеи за изразяване на чувствата. В един прекрасен Ден на влюбените тя създаде нещо вълнуващо - сърце от розови листа на тротоара пред цветарския си магазин.

Идеята за това изкуство на открито се е родила от желанието на цветарката да предложи нещо, което ще остави незабравимо впечатление и ще направи този ден по-специален за всички влюбени. Сърцето от рози на тротоара става символ на любовта и красотата, които се споделят в този чудесен момент. Николина споделя, че за този специален ден, създава това сърце за да зарадва всички минувачи по димитровградския булевард и се чувства щастлива от усмивките на лицата на преминаващи по тротоара.

В деня на събитието тротоарът пред цветарката се превърна в една цветна поезия. Влюбени двойки и обичащи сърца се спираха, за да се насладят на красотата на този уникален подарък към любовта. Мнозина правеха снимки, споделяйки този магичен момент с приятелите си в социалните мрежи.

Този проект се осъществява за 4-та поредна година споделя Николина, като тя постави стандарт за иновации в света на цветята и създаде традиция, която със сигурност ще бъде очаквана с нетърпение в бъдеще.

В кръга на шегата, ако примерът бъде последван и от винарските магазини и заведения, димитровградчани ще посрещнат по уникален начин и двата празника.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини