Видеограф, работил с Мария Бакалова, с авторски проект за 14 февруари в Димитровград

Видеографът Евгени Панев ще представи своя видео изложба на връх празника на влюбените - 14 февруари в Димитровград в съавторски проект с фотографа Иван Златев, наречена "Истории за любов в кадри". Заради професионализма и таланта си, Евгени е ангажиран за работа в няколко американски продукции и  популярни български сериали,  работил с големи имена в световното кино, сред които и това на Мария Бакалова - първата българка с номинация за "Златен глобус".

Димитровградчанинът избира за своята дебютна изложба именно родния град, с който въпреки многобройните си ангажименти, продължава да е силно свързан. Евгени споделя, че професионализмът е в умението камерата да взаимодейства деликатно с хората и да улавя емоционалния им заряд. 

Замисълът на двамата автори е да покажат магията на любовта в кадрите си. 

Проектът ще може да се види от 12ч. пред сградата на общината. Кадрите, които авторите ще споделят с публиката, ще разкрият уникалността на мига и умението той да бъде уловен и запечатан по най-брилянтния начин от обектива. В неделя на площада в Димитровград всяка влюбена двойка ще може да запечата моментната си щастлива емоция в специалното открито фото студио. За всички участници ще има томбола, голямата награда, в която е професионална ФОТО и ВИДЕО СЕСИЯ, а за бъдещи младоженци наградите ще бъдат не по-малко изкусителни.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини