Прибраха петима пияни и дрогирани водачи в арестите в Хасковско

Шестима нарушители на пътя са хванати през последните три дни по пътищата в Хасковска област, съобщиха от МВР – Хасково.

42-годишен водач е заловен в 21 часа в село Стойковo да шофира „Мерцедес“ след употреба на 1,74 промила.

В 4:30 часа на следващия ден в Димитровград униформени установяват 26-годишен да се движи с „Опел“ по булевард „Димитър Благоев“. При справка се изяснило, че младежът управлява в срок на административно наказание.

В управлението същия ден е доведен и 38-годишен от село Бащино, шофирал „Фолксваген“ в село Долно Белево без регистрационни табели, заради прекратена регистрация и под въздействието на 2,96 промила алкохол в издишания въздух.

В ареста на управлението в Свиленград на 9-и е бил и турски водач на 70 г., който се е явил на ГКПП „Капитан Андреево“ с товарен автомобил „Фиат“ в неадекватно състояние. Пътните полицаи са го тествали с техническо средство отчело положителна проба на канабис. Мъжът е отказал кръвна проба.

На 10-и в Хасково и Свиленград са заведени две бързи производства. Първото е в областния град срещу 41-годишен, заловен да управлява мотопед след поети 2,28 промила алкохол. При справка се оказало, че е неправоспособен.

В свиленградското управление е доведен 32-годишен турски водач на товарен автомобил, изпробван на ГКПП „Капитан Андреево“ с дрегер за дрога, който отчел употреба на кокаин. Мярката на задържане и на двамата е била до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Си
    Сибел
    11 -1
    19:10, 11 мар 2024
    Около рибен ресторант Стара планина по всяко време може да си закупите желаните наркотични вещества. Полицията и алъш-вериша
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини