Щамповани блузи хит на пазара в Димитровград

Блузите с най-различни щампи на снимки станаха хит на пазара в Димитровград. Тишъртите се предлагат в актуалните за пролетния сезон сиво, розово,коралово,ярко синьо и са с фотографии на симпатични известни или неизвестни красавици. Модни експерти препоръчват да са по-дълги, за да могат да се съчетават с клинове, копирайкки стила от 80-те години на миналия век. Колкото по-цветно, толкова по-добре, казват продавачите и потриват доволно ръце. Хитовите блузи струват между 7 и 12 лв. и се харчат като топъл хляб.

Дамите които искат да са актуални тази пролет могат да си купят и риза - едноцветна или на каре според вкуса, важното е да е с навити ръкави и да се съчетаят с колан на кръста. Изборът е толкова голям, че дори и познавачките на модата могат да се разколебаят какво да си вземат.

Пролетното време навън също повиши отчасти оборота на търговците, които се радват на всеки спрял се пред сергията им клиент. Хората вече се оглеждат за летни дрехи, но търсят да е по-евтино, нали е криза, жалват се търговците.

Dimitrovgrad.bgvesti.Net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини