Билка - виагра хит на Еньовден в Димитровград

За да е по-сигурно, че кантариона ще подейства, търговеца добавя и нашенска ракия

Стръкове от билката жълт кантарион, която е известна и като българската виагра се продаваха на празника на билкаря на зеленчуковия пазар в Димитровград. Търговецът, който се представи като познавач на тревите предпочете да остане анонимен, но увери, че жълтия кантарион тонизира нервната система, подобрява оросяването и засилва сърдечната дайност. Така, че спокойно може да се ползва вместо виагра и от мъже и от жени, любители на креватните занимания.

За да е по-сигурно, че ще подейства билкаря предлага на клиентите пред сергията и от нашенската ракия, която в комбинация с жълтата билка прави чудеса. И пак в името на клиента, цената и на кантариона и на алкохола е една и съща - само левче. Иначе любителя - билкар е пенсионер от години и смята, че за този отрасъл у нас има потенциал, но няма желаещи да отглеждат лековити треви.

Сред клиентите на пазара имаше и такива, които купуваха билки днес

Нагледен начин как се събират билки в градски условия показаха тази жена и дете, които събираха липов цвят на една димитровградска улица с "подръчни" средства - метли. Новата"технология" се прилага от няколко години в Димитровград и региона.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини