Преглед на димитровградския печат

Новото издание на "Димитровградски пазар" вече се продава на вестникарския пазар. Темите за предстоящи пътни ремонти в общината са водещи и за този местен седмичник днес. АПИ: Път между Ябълково и Крум няма-тема от стр 1 на вестника. Петкилометровата отсечка бе изградена преди близо 4 години и бе открита от тогавашния зам.министър на благоустройството Димчо Михалевски. Общината с 16 човека по-малко, съкращения и през юли - темата продължава ва стр.8.

Шивашки фирми дефицитни на работна ръка, търсят 64-ма без препитание, дописка за състоянието на трудовия пазар в Димитровград. За още един ремонт пише на страниците си "Димитровградски пазар"- общината подхвана ремонт на пространството пред бившата сграда на Дома на техниката. Предварителните разчети сочат, че той ще струва близо 108 000 лв.

Менте прах за пране заля Димитровград и Хасково пише на стр.9 седмичника. От материала става ясно, че антимафиотите са разбили цех за разпространение на опасни перилни препарати в двете общини. Спасяват икономиката на България с немски модел - за представянето на новата книга на бившия син депутат Господин Тонев ще разберете на страниците на вестника. До 10 бона глоба за БГ феномена "сирене без мляко".

Пак от новия брой на "Димитровградски пазар" научаваме, че Поетът Петко Каневски оглави алтернативно дружество на писателите, то носи името на поета Пеньо Пенев. Предприемач документира от "птичи" поглед красотите на България, за новия проект на Инко Бургелов и Ротари клуб четете на стр. 13 на "Димитровградски пазар".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини