Димитровградчанин ще масажира националните хандбалистки

Нова и в същото време апетитна оферта за работа с националния женски хандбален отбор е получил популярния в димитровградско масажист и кинезитерапевт Динко Хадживелчев-Стайчето, похвали се той пред Dimitrovgrad.bgvesti.net. Човекът, който намества глезени и лакти повече от 40 години, в момента е масажист на хасковския хандбален отбор. С тази работа се заел преди две години, когато последния му ангажимент към футболния отбор на Стамболово отпаднал по финансови причини. Днес обаче Динко Стайчето има предложение освен да масажира националните хандбалистки, да се грижи и за тонуса в новосформирания футболен отбор в с. Добрич. От футболния клуб в Чирпан също искат Стайчето да им е на разположение, когато някой спортист се контузи. "Ако успея да си подредя графика, ще приема всички предложения", категоричен е черноконевецът.

Той не скри, че е поласкан от предложението да се грижи за националния хандбален отбор, този ангажимент започва до няколко дни. С хандбалиските Стайчето ще замине за Албена, където е техният летен лагер. След това пак с тях димитровградчанинът заминава за участия в турнири в Австрия и Англия.

Последното признание за уменията на масажиста идва от близкия гръцки град Александруполис. Там Стайчето се е справил с няколко леки травми по време на плажен турнир по ханбал преди два дни. Това предизвикало възхищението на шефа на местен спортен отбор и на управата на гръцкия град. Те връчили на Стайчето грамота за топ-масажист на официална церемония, организирана в негова чест.

Стайчето с грамотата от Александруполис

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини