Избраха Мис Лято 2010, за мистър няма желаещи

Победителките в конкурса, в средата е Ваня Кокудева

Ваня Кокудева от Стамболийски стана Мис Лято 2010 на провелия се снощи конкурс в известна димитровградска дискотека. Претендентките за титлата бяха 9, сред тях имаше момичета от Хасково,Стара Загора, Гълъбово,Пазарджик и др. Димитровград бе представен само от една кандидатка. Тя получи специалната награда на офиса на FH1 в Стара Загора. 

Шоуто бе съпроводено с много емоции и летни страсти, момичетата дефилираха по бански, облечени като пионерчета и с ефектни жълти рокли. В края на надпреварата стана ясно, че доволна от конкурса ще си тръгне не само победителката Ваня. Нейната сестра Мария Кокудева зае второто място в крайното класиране. Третото място пък грабна старозагорчанката Ива Желязкова.

Организаторът на конкурса Георги Георгиев обясни, че въпреки желанието му, до избор на Мистър Лято не се е стигнало, тъй като е нямало желаещи представители на силния пол да се включат в шоуто.

За сметка на това публиката е останала доволна от изявите на участничките в Мис Лято и от поднесеното от тях на сцената.

Претендентките за Мис Лято дефилираха в романтични рокли
Участничките в Мис Лято 2010

Dimitreovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини